/*ÅL*/ Om oss * Afrikaresor

Kihansi Afrikaresor AB

Kihansi Afrikaresor startades som ett handelsbolag år 1999 och ombildades till aktiebolag år 2001. Företaget startade utifrån en önskan om att fler människor ska få uppleva det Afrika som grundarna älskar och med sina rötter i naturvård och hjälpverksamhet har hänsyn till natur och kultur alltid varit en självklarhet. För att symbolisera detta har Kihansi Afrikaresor AB en Kihansi Spraypadda i logotypen. Denna padda, liten som en lillfigernagel, finns endast i ett för lokalbefolkningen heligt område i södra Tanzania. Den lever i fukten från ett vattenfall bildat av tre floder och trots att ett vattenkraftverk har byggts i området har man sett till att paddorna får det de behöver för att överleva och vi ser Kihansipaddan som en symbol för ekologiskt tänkande och biologiskt mångfald.

Ansvarsfullt resande
Östra Afrika har många fantastiska naturområden som vi vill att fler ska få uppleva och vi strävar efter att detta ska ske på ett hållbart sätt. Planering och genomförande av resor behöver ske med hänsyn till miljö och kultur. Vi optimerar avstånden mellan hotellen för att slippa extra transporter och vi väljer hotell som tar ansvar för personal och miljö.

Vi tycker att möten med människor på lika villkor är viktigt och vi planerar de mer avancerade safarierna så att vi skapar möten med lokalbefolkningen utanför turiststråken. Vår erfarenhet av dessa möten är att de skapar en ömsesidig respekt och förståelse för varandras kulturer.

Trygghet
Du som resenär kan känna dig trygg när du reser med Kihansi Afrikaresor AB. Vi följer vi Lagen om Paketresor, vilken innebär att ni har rätt att få det som utlovats. Företaget har utmärkt kreditvärdighet och har ställt kredit hos Kammarkollegiet för att alltid kunna bistå er om något oförutsett skulle inträffa.

Nöjda kunder
För oss är det viktigt att ni blir nöjda med er resa och vi strävar efter att arrangera resor av hög kvalitet till ett bra pris.

Läs gärna våra omdömen på Trustpilot eller tidigare feedback från våra kunder.

Policy GDPR Kihansi Afrikaresor AB

Nödvändig information inhämtas främst via e-post i samband med förfrågningar och bokningar. Informationen hamnar sedan i en kundlista om bokning har skett och där ingår endast information som är nödvändig för utförande av resan. Namn och e-mailadress förekommer också på fakturan och i en fakturalista. Dessa tre utgörs av Excell-ark och skyddas via lösenord.

Eftersom många av våra kunder återkommer behåller vi delar av informationen. Detta för att vid nästa intresseanmälan kunna ge er bättre service. Viss information måste enligt bokföringslagar sparas i 7 år. Känsliga personuppgifter, exempelvis kontonummer, raderas. Vi rekommenderar att ni meddelar känsliga uppgifter via telefon i stället för via e-post.

————————————————————

Feedback från kunder

Nyheter och händelser

Resevillkor

Kontakta oss: telefonnummer: 08-559 223 44   Kontakta oss via e-mail