Krugerparken och Kapstaden

Resan börjar med safari i den berömda Krugerparken där ni har stor chans att se samtliga medlemmar i The Big Five. Vidare söderut för att utforska The Mother City – Kapstaden med dess dramatiska natur, historia, storstadspuls och närliggande vindistrikt.

10 dagar, pris från 13 500 kr/person

 

 

Detaljerat dagsprogram

Dag 1: Ankomst till Krugerparken

När ni landar på Kruger Mpumalanga International Airport möts ni upp av en chaufför som tar er med till Marloth Park som ligger strax utanför Krugerparken för incheckning på Needles Lodge. Resten av dagen kan ni vila upp er efter den långa resan på lodgens mysiga uteplats. På kvällen serveras en trerättersmiddag och samtliga av lodgens gäster sitter tillsammans vid ett långbord.

Boende: Needles Lodge
Måltider: Middag

Dag 2-3: Viltsafari i Krugerparken

Två heldagar med viltsafari i Krugerparken.

Tidigt på morgonen åker ni från lodgen så att ni är framme vid gaten när den öppnar, ni åker tillsammans med lodgens övriga gäster och har med er frukost som ni äter på en rastplats inne i parken. Under dagarna har ni stor chans att se samtliga i The Big Five och mängder av antiloper, zebror, gnuer, giraffer med flera.

Boende: Needles Lodge
Måltider: Frukost och middag

Dag 4: Vidare till Kapstaden

Efter frukost och utcheckning väntar en transfer som kör er till flygplatsen för att flyga vidare till Kapstaden. Väl framme hämtas ni upp av en chaufför som kör er till hotellet som ligger i trendiga Green Point. Härifrån har ni nära till en mängd restauranger och sevärdheter. Egna aktiviteter resten av dagen.

Boende: Wilton Manor
Måltider: Frukost ingår

Dag 5-9: Egna aktiviteter i Kapstaden

Dagar att utforska Kapstaden. Här finns mängder att se och göra och ni kan lätt boka in aktiviteter på plats alternarnativt så hjälper vi till med det innan. Robben Island, Table Mountain, Cape Point, Boulders Beach, Kirstenbosch botaniska trädgård, Stellenbosch och Franschhoek för att bara nämna några. Här finns också mängder av restauranger, stränder och bra shopping.

Boende: Wilton Manor
Måltider: Frukost ingår

Dag 10: Hemresa eller vidare till Stellenbosch

Transfer till flygplatsen för hemresa. Om ni inte vill att resan ska vara slut riktigt än så kan vi lägga till två nätter på ett trevligt hotell i hjärtat av vindistriktet Stellenbosch så ni får möjlighet att besöka några av de prisbelönta vingårdarna som finns här. Pristillägg från 3000 kr/person för två nätter i dubbelrum och transfer.

Måltider: Frukost

Pris per person:

2 personer: 15 600 kr

4-6 personer: 13 500 kr

Vad som ingår:

  • Transfer från/till flygplatser/hotell
  • 3 nätters boende på Needles Lodge inkl. halvpension
  • 2 heldagar med viltsafari i Krugerparken
  • Parkavgifter
  • 6 nätters boende på Wilton Manor inkl. frukost

Vad som tillkommer:

  • Flygbiljetter
  • Måltider/dryck
  • Aktiviteter i Kapstaden

*  Beräknat på randkurs: 0,57  *  Barnrabatt för barn upp till 12 år  *  Högsäsongstillägg tillkommer över jul och nyår  *

Jag finns här för att svara på dina frågor!

Madelene Segelöv

Välkommen du också!

Boka en oförglömlig resa med oss!

Kenya

Tanzania

Uganda

Kilimanjaro

Sydafrika

Namibia

botswana

Paradisöar