/*ÅL*/ tågresor eller safari med tåg i Afrika. Lyxig safari i Sydafrika och Namibia

Världens Lyxigaste Tåg – Rovos Rail   Med randens låga kurs är Rovos Rail mer prisvärt än någonsin.
Shongololo Express är ett utmärkt alternativ. Det ägs också av familjen Rovos så service är av högsta klass. Enklare än Rovos Rail. Kan tolkas som en bussresa där bussen ersatts av ett så fantastiskt mycket bekvämare och gemytligare tåg. Mycket fina hytter.

Har ni frågor så kontakta oss. Vi har kvalitetssäkrat detta likt allt annat vi erbjuder. Klicka här för intresseanmälan el frågor

LYXIG TÅGSAFARI i NAMIBIA

ROVOS Rail

Att åka med Rovos Rail är som att kliva in i en film av Agatha Christie – utan mord men med det glada 20 talets vackra mys, utmärkta service och romantisk design. Förutom viltsafari och naturupplevelser är tåget en upplevelse i sig!  OBS måste bokas långt i förväg. Det blir något billigare att boka via oss och ni blir skyddade av svensk lag och vi arrangerar allt “runt ikring” ss options t ex Kapstaden och Victoriafallen.
Alla turer går i båda riktningarna. Man åker i ena riktningen (eller tur o retur). “Allt” ingår. I tåget finns barvagn. lounge för afternoon tea (eller kaffe&conjak, gin&tonic etc) och en restaurangvagn som är lika vacker som i en påkostad kostymfilm. Servicen är vad man kan förvänta sig – ypperlig och hytterna eller rättare sagt sviterna dito. Hälften av vagnarna är personalvagnar så servicen är också i en klass för sig.
Naturligtvis medför det inga extra kostnader att boka via oss – bara säkrare/mer service och möjlighet att utöka med fler aktiviteter som vi kan hjälpa till med när det gäller upplevelserna i Afrika. Ni blir skyddade via “Lagen om Paketresor” och vår avsatta Resegaranti på kammarkollegiet.

RESEBESKRIVNING Sydafrika (Pretoria) – Namibia, 9 dagar

Klicka https://www.rovos.com/journeys/namibia-safari

AVRESEDAG/PRIS Fyra turer varje år,  i april samt  maj. 2017: Från 42.700,-/pers (pris vid RAND kurs 0,67), all inclusive.

SHONGOLOLO Express

Inte Rovos All Inclusive- service men definitivt ett förstklassigt alternativ till en safari i bil! Går också i båda riktningarna. Dvs start i Windhoek i Namibia eller start i Kapstaden i Sydafrika, 13 dagar
Naturligtvis medför det inga extra kostnader att boka via oss – bara säkrare/mer service och möjlighet att utöka med fler aktiviteter som vi kan hjälpa till med när det gäller upplevelserna i Afrika. Ni blir skyddade via “Lagen om Paketresor” och vår avsatta Resegaranti på kammarkollegiet.
RESEBESKRIVNING
En fantastisk tur med omäxlande program – allt från vinprovning på vingård till safari i Etosha nationalpark. Alla dagar fyllda med härliga program, boendet är omväxlande på tåg och på lyxiga lodger. Fish River Canyon, Ghost town, Namib Naukluf nationalpark, Walvis Bay, Swakopmund, Etosha nationalpark, Otjiwarongo, Windhoek mm mm.

AVRESEDAGAR/PRISER
Kapstaden- Windhoek 2017: 27 febr, 4 oktober, 6 november
Windhoek-Kapstaden 2017: 12 mars, 18 oktober, 19 november

Priser: från 50.700,-/pers, halvpension + helpension vissa dagar. Kontakta oss för mer exakt pris.

BOKNING / FRÅGOR

Klicka här för intresseanmälan el frågor
eller ring 08-55922344