/*ÅL*/ Kilimanjaro Lyxsafari Temaresor * Afrikaresor

Vandring Kilimanjaro, tåg o temaresor

Skall du vandra på Kilimanjaro har du kommit rätt. 90% kommer upp tack vare våra guider, det normala är under 50%. Vi har  förlorat kunder pga att vi varit för billiga. Att vi är billiga beror inte på att vi har sämre kvalitet på något utan på en sedan 20 år optimering av allt vilket också inverkar positivt på möjligheten att nå toppen.

Lyxiga safari för er som vill fira el unna er något riktigt extra.

Tåg i Afrika är en unikare form av safari.

Tema resor är rubriken för fågelskådning, trekking, biking, kitesegling, ridning mm mm. Allt detta kan inte specificeras på hemsidan. Den är nog omfattande som den är. Vi har snart 20 års erfarenhet av att skräddarsy safari och inkludera det mesta. Ju unikare och svårare desto roligare för oss så klicka kontakta oss ovan.

LYXIG SAFARI

Först och främst. Vi sysslar inte med massturism. Allt är mycket småskaligt och noga planerat in i minsta detalj. Alla upplevelser är unikare och därför lyxigt även om själva boendet varierar från 3 till 4+ stjärnigt.

1. Migration Safari är särskilt lyxig då vi på den bokar en tältsafari av yppersta klass med 6 stjärnig service. En safari för dig som vill kosta på dig något riktigt extra med extra stor safari feeling. Se under Tanzania.
2. Våra safari med svenska guider ger lyx i form av helt unika upplevelser. Se Anders  resor under Tanzania resp Namibia.
3. I Kenya har vi lyxig safari till oslagbart pris: https://www.afrikaresor.se/safari-resor/safari_i_kenya/stor-safari-kenya/
4. Rovos Rail ger er tåg safari i Afrika på ett unikt och lyxigt sätt. Pris från 17 000 till 120 000 pp (3 – 14 dagar). Se https://www.afrikaresor.se/safari-resor/kilimanjaro-temaresor-rovos/train-i-afrika-inkl-rovos/
5. Zanzibar och andra paradisöar erbjuder 5 – 6 stjärnigt för 2500 till 9000 pppnatt inkl “allt”.

 Kontakta oss via mejl  eller läs mer här. Läs mer

KILIMANJARO – AFRIKAS TAK – UHURU PEAK

Lyckas du nå Uhuru Peak så kan du inte bara skryta med att du stått uppe på “Afrikas tak” utan också att du bestigit Världens högsta berg: Kilimanjaro reser sig 4,5 km från massaj-slätten nedanför och är därför världens högsta berg relativt omgivningen.

Machame 6 dagar/5 nätter: pris från 18.000 sek/pers    –    Marangu 5 dagar/4 nätter: pris från 15.600 sek/pers,  inkl allt utom flyg och personlig utrustning samt “viljan” för att kunna nå toppen.  Bästa priser utan avkall på kvalitén!
Extra dag för acklimatisering:  från +2.000,-
Går alla dagar året om men är ni färre än fyra tillkommer en extra avgift. Vi kan försöka koordinera med andra i så fall.

Klicka här för intresseanmälan eller frågor
Läs mer

Tåg safari i Afrika / Rovos Rail

I de länder vi erbjuder i Afrika finns sex tågkoncept: 1. Rovos Rail – Många rutter i södra och östra Afrika samt unika golfresor. 2. Shongololo Express: Sydafrika, Victoriafallen, Namibia, Botswana, golf.   3. Blue Train – Sydafrika.   4. Outeniqua Choo Tjoe – Garden Route nära Kapstaden   5. Kapstaden – Namibia (två turer 2017 – specialchartrade) samt 6. lokala tåg.  Klicka här för intresseanmälan el frågor
Läs mer

Tema Resor

AKTIV SEMESTER OCH RESOR MED TEMA

Allt får inte plats på en hemsida. Alla varianter av temaresor t ex. Med utbildning inom och  20 års erfarenhet som upplevelse designer har vi planerat det mesta och planerar med hjälp av våra kontakter gärna det “omöjliga” också så   Kontakta oss  och ange vad du är intresserad av.  Det blir inte dyrare av att ta hjälp av oss. I stället får du säkerhet och högsta kvalitet samt tillgång till en sammanlagd 100 årig erfarenhet av Afrika. Klicka för lite info om
boende på lantgård i Afrika  ♦ kultur, möte med människor   ♦ golf    ♦ ridning   ♦ cykling   ♦ vandringar  ♦ kanot   ♦ fiske   ♦ dykning / snorkling  ♦ ballongsafari  ♦ fågelskådning  ♦ jakt   ♦ volontärresorLäs mer