/*ÅL*/ skräddarsydda resor till Afrika, skräddarsydd safari,skräddarsytt för familjer

Skräddarsydda upptäcktsresor i Afrika

Skräddarsytt. Vi skräddarsyr många av våra resor. Det allra vanligaste är att ändra antal dagar på Zanzibar eller byta boendet där. Även safarin skräddarsys men så gott som alltid utgår man ifrån något av våra färdiga paket. De är garanterat optimerade vad gäller antal dagar, vilt-safarins omfattning, boendena och val av nationalparker för de allra flesta. Men vi är alla olika och ibland kan ändå detaljer såsom boenden och aktiviteter ändras utan kvalitetsförlust för att anpassas enskildas önskemål.  

Enklast att skräddarsy är det om man är minst fyra personer dvs så man fyller en safaribil och alltså är oberoende av andra.

Det allra vanligaste är att man lägger till något besök såsom i en masaj boma, noshörningsprojekt, boende med pool på slutet etc. Följande safari är de som mest lämpar sig att skräddarsy: (Ni hittar dem enklast längst ned på vår sida under resp. land)

Tanzania

 Kenya

Alla alternativen i Kenya kan enkelt skräddarsys.

Namibia

Här efterfrågas camping för de som vill ha skräddarsytt. Namibia erbjuder mkt lyxig sådan. Även klass på boendet har anpassats behoven. Det som ingår är 3+ stjärnigt ofta boenden med stor charm. (Obs att boendena i Namibia håller mkt högre klass i genomsnitt än det normala i Afrika.)

Uganda

Tillägg såsom andra nationalparker och gorillatrekking i Rwanda är vad vi erbjudit. En del vill ha en kort resa – ofta bara till gorillorna.

 

Så gott som alla rundturer kan vändas på om det skulle passa någons önskemål bättre. Man kan också börja med Zanzibar el annat bad om man vill vila sig först.