/*ÅL*/ Bröllopsresor med äventyr, barefoot paradize och safari * Afrikaresor

Vi ger er det bästa av strandliv, vilt safari och äventyr. Ett minne för livet får ni oberoende av budget. En del av er vill ha något riktigt unikt, en strapats eller ett äventyr. Kontakta oss och ange vad ni tänkt er eller lite om er budget. Ger ni oss i uppdrag att fixa ert livs resa så gör vi det. Med 110 år i Afrika totalt vet vi vad som finns, och inte finns. VÄLKOMMEN TILL OSS och GRATTIS i FÖRSKOTT!! Det är extra roligt för oss att hjälpa er trolovade.  Klicka här för mejl till info@afrikaresor.se

Exempel på bröllopsresor till Afrika

Brollopsresa1
Vår medarbetare Frida med Linnea&Rasmus – innan Afrika

Enbart bad: priser för hotell med turistklass med frukost för 2.700 sek/pers/vecka till All Incl på 4 stjärnigt el 5 stjärnigt för 8.200 – 20.000 sek/pers (beroende på val av rum – garden view eller sea view suite / bröllopssuite); Allt är bra även det billiga – dont worry – men en bröllops suite ger förstås lyxet. Budget styr. Finns också unikt boende för 70.000 pp på liten ö med småskaligt boende men då ingår dykning o allt.

Safari + Zanzibar från 14.100 sek/pers (3 dygn safari + 8 nätter på Zanzibar på turistklass) till 34.000 sek/pers (3 + 3 dygn safari på rätt lyxiga småskaliga lodger i svåråtkomliga natonalparker + 4 stjärnigt på Z)

Utmaning / strapats / äventyr: Gorillarekking, Udzungwa eller Klättring kilimanjaro + Zanzibar: Se dessa alternativ längst ned på sidan.

Unik Lyx: Tåg el Flying Safari till svåråtkomliga nationalparker. Att åka tåg låter kanske inte så romantiskt men där har ni så fel! När det gäller Rovos Rail är tågresan så romantiskt man kan få det. En sagolik tur i ett spännande och fantastiskt landskap. Från ca 11.000  – 100.000 sek/pers beroende på hur lång er tågsafari är.  Wellcare at its best.  Flying safari kostar från ca 20.000 sek/pers med Zanzibar men 3 + 3 nätter i mer unika lyxiga natonalparker + en vecka på Zanizbar kostar ca 32.000 sek/pers.

Fanjove Island: Ett barefoot Paradize söder om Zanzibar har många tyckt vara det optimala bröllopsmålet. 1 km lång och 300 m bred. 3-6 nätter där bör räcka sedan kombinerar man med safari o ev med mer bad på annan ö.

Flyg till o från Sverige kostar från ca 4500 sek/pers men oftast ca 7.500 sek. (Varierar alltså mkt beroende på när och flygbolag..)

 

Kontakta oss med era ideer så får ni exakt pris på det som bör passa er bäst.

Ni kan också ge oss er budget så fixar vi  en hemlig resa. Det tycker vi är så roligt så vi ser till att ni får extra mycket för era pengar. Vår Åke är expert på detta: ake@afrikaresor.se

 

Alla safari under Våra Resor är utmärkt som bröllopsresa  men märk speciellt (Zanzibar ingår eller kan läggas till, kan också bytas ut mot annan paradisö):

FLYING SAFARI   i Tanzania, klicka så ser ni vilka alternativa nationalparker ni kan besöka. Lyxigt, coozy boenden med mycket safari feeling. Att flyga över savannen är en upplevelse i sig.

ÄVENTYRET UDZUNGWA   – Rätt tuff vandring i bergsdjungel samt viltrik safari på savannen i södra Tanzania och förstås Zanzibar

KILIMANJARO, SAFARI & ZANZIBAR  – för de som vill ha en riktig utmaning och sedan mys o spänning

ZANZIBAR & PEMBA  – enbart bad och utflykter på paradisöar

KLASSISKA NAMIBIA eller den mer avancerade som går till VICTORIAFALLEN

KAPSTADEN + VINGÅRD  – går också att kombiner med t ex Zanzibar.

ROVOS RAIL – om ni inte gör det nu så gör det någon gång under ert liv! Annars har ni missat något.

Det är inte så enkelt att välja ut vad som blir bäst.  Tveka inte att kontakta oss.

Bröllopsresor med äventyr, bad, romantik och safari i Afrika

zanziflickr2

För er som “bara” vill bada och “gosa” under någon palm på stranden finns mycket att välja på i Östafrika. Sydafrika och Namibia har rätt kalla stränder (utom i nordost) men de kan också bli bra om man är intresserad av mer liv o rörelse, shopping, motorsport etc. Seychellerna lockar många och är fint men märk att det är mer av ett Kanarieöarna om än mer exotiskt.

På vår site om Zanzibar har ni en tabell med de mest prisvärda hotellen och dessutom fler stränder, öar och resmål att välja på. De billiga hotellen är så klart enklare men ändå prisvärda och rekommenderas varmt. <https://www.afrikaresor.se/traveltarget_afrika/tanzania/tanzania_hotspots/zanzibar”>KLICKA för ZANZIBAR HÄR

Läs vidare för mer genomgång av de options som finns:

SAFARI finns i

PARADISSTRÄNDER har

ÄVENTYR OCH AKTIVITETER

För de som vill ha utmaningar, aktiv semester, äventyr: En viltsafari kan kombineras med flera länder som t ex Gorillor o Lejon turen, utföras som lyxig Flying Safari, båtsafari bland flodhästar, otroligt lyxiga tented camps, camping mm.

Flying Safari

till Ruaha i hjärtat av Tanzania och vidare till Katavi, Mahale, Mikumi N.P. eller Selous G.R. med avslut på Zanzibar ger en underbar resa med mycket mysfaktor och ändå äventyr.

Alla våra Safari går att anpassa efter era önskemål och behov. 35 % av våra safari är skräddarsydda: flyga ballong över Serengeti, simma med delfiner, fiska, dyka tillsammans, besöka vattenfall… Skicka en förfrågan med era tankar och önskemål. Ingenting är omöjligt och vi hjälper er gärna att göra er bröllopsresa till ett minne för livet.

Nedan följer några förslag. Karibuni Sana / Välkomna!

Bröllopsresor till Zanzibar

På Zanzibar hittar ni säkert en strand som passar er. Ni kan få jättemysigt småskaligt boende direkt på stranden för under 3.000 sek/pers/vecka inkl frukost och transporter från flyg; 3,5 stjärnigt med AC och pool för ca 4000 sek/pers. Vill ni ha 4 stjärnigt kostar det från ca 5500 sek/pers. 5 stjärnigt ca 8000. Allt beror på val av rum. Bröllops suiter finns på flera hotell – många – de flesta – tar emot er med special-arrangemang.

Allt vi erbjuder är noga utvalt. Vi “skumpar” runt på ön ett par gånger per år och kollar kvaliten på hotellen och väljer ut de som vi anser är mest välskötta och ger mest för pengarna – det som vi själva skulle vilja bo på.   Alla våra turer passar för de som vill uppleva något extra på sin bröllopsresan. Det finns så mycket att erbjuda.

 

För många är det halva nöjet att planera alla detaljer själva men låt oss ge vår syn på upplägget och val av logi så ni inte äventyrar hela er semester. Det är det som är vårt jobb (och nöje): Att se till att ni får ut så mycket som möjligt av er resa och era pengar.

zanziflickr

Romantiska Pemba Island

På den något mindre norra Zanzibarön Pemba har vi hittat två mysiga ställen. Pemba Island Lodge är det unikaste dit man får åka genom Mangrove träsk för att komma till en egen paradisstrand i sydost. Här lagar matmor, från den lilla fiskebyn på ön, er mat. Ni kan låna kanot, snorkla, mysa på stranden och ha sköna avslappnande dagar. Prisklass ca 1200 sek/pers/natt inkl helpension.

Manta Reef i nordost erbjuder bröllopspaket 7 nätter för knappa 12000 inkl alla transporter, SPA behandling varje dag och bröllopsmiddag på stranden i södra halvklotets månsken.

Safari i Selous + Zanzibar

Viltsafari i Tanzanias och Afrikas största naturvårdsområde + sköna dagar vid Indiska Oceanen. 

Denna resas dag-för-dag-beskrivning samt prisuppgifter hittar ni HÄR.Det är en prisvärd resa därför kan den vara bra att utgå ifrån och sedan hjälper vi er gärna att uppgradera till hotell som passar en bröllopsresa. Allt efter era behov, er budget och önskemål.
Som option kan ni ta flyg till paradisön Mafia Island i stället för Zanzibar eller också en kombination av dem. Butiama Beach Lodge på Mafia Island är småskaligt och med mycket mys – de har specialiserat sig på bröllopsgäster liksom PolePole på andra sidan ön. På Mafia Island finns en marin nationalpark så förutom palmerna på stranden kan ni njuta av snorkling och dykning. Ni kan läsa mer om Mafia genom att klicka på Zanzibar ovan.

400220leopardflickr

Äventyret Udzungwa

Safari, vandring, möte med människor och bad

För er som också vill röra på er och göra en annorlunda resa med mycket äventyr. Ni vandrar i orörd bergsdjungel till ett romantiskt vattenfall och tar ett svalkande bad, besöker afrikanska byar, åker på klassisk viltsafari och avslutar med paradisbad på Zanzibar. Vi anpassar resan för att ytterligare höja mysfaktorn. Se sidan Våra Safari för priser och avgångstider, Där hittar ni Äventyret Udzungwa, priser och kan läsa om resan. Ett brudpar åkte nyligen. Vandringen var tuffare än de anat men de var lyriska efteråt tack vare alla upplevelser!

Ni bestämde er och så närmar sig dagen med stök och bök. DAGEN kommer och så står ni där och säger ja och träder in i tusamheten med allt vad det innebär av ansvar inför varandra men framförallt trygghet och kärlek.

När skratten efter bröllopsfesten klingat ut och ni nu äntligen blivit två på riktigt då behövs något romantiskt och minnesfullt.

Att dela med oss av vår upptäckar glädje och känsla för länderna vi erbjuder är vårt mål. Vi kan ge er en bröllopsresa ni garanterat kommer att minnas för livet: Bad på någon paradisstrand vid Indiska Oceanen, viltsafari, vandring, dykning, snorkling eller andra aktiviteter/äventyr, kultur och möten med människor, hotell och resmål med atmosfär och stor mysfaktor.

Utbudet är enormt och även om planeringen är halva nöjet blir osäkerheten stor om man skall välja bland allt som görs reklam för. Vi har valt resmål och turer som garanterat ger romantik, spänning och/eller äventyr. Alla är planerade så att ni får något att minnas för livet. Flyg t o fr Skandinavien kan ni boka själva men vi hjälper naturligtvis till om ni vill det. Alla paketresor utom en nedan hänvisar till Våra Safari sida där ni kan få priser och läsa om resan i tabellen.

Klicka här för mejl till info@afrikaresor.se eller ring 08-55922344

BAD, ROMANTISK BEACH, VATTENAKTIVITER

Två ggr per år åker vi runt främst Zanzibar för att utvärderade hotell. Klicka på rubriken så ser ni en tabell med de mest prisvärda. De billiga är så klart enklare hotell men de är ändå prisvärda och rekommenderas. Läs först snabbinfot ovan om alternativen.

Tips: Längst ned på alla våra sidor har ni en tabell med “allt”.

brudzanzi