/*ÅL*/ Bröllopsresor med äventyr, barfotaparadis och safari * Afrikaresor

Vi ger er det bästa av strandliv, viltsafari och äventyr. Ett minne för livet får ni oberoende av budget. En del av er vill ha något riktigt unikt, en strapats eller ett äventyr. Kontakta oss och ange vad ni tänkt er eller lite om er budget. Ger ni oss i uppdrag att fixa ert livs resa så gör vi det.

VÄLKOMMEN TILL OSS och GRATTIS i FÖRSKOTT!! Det är extra roligt för oss att hjälpa er trolovade.  Klicka här för mejl till info@afrikaresor.se

Exempel på bröllopsresor till Afrika

Brollopsresa1
Vår medarbetare Frida med Linnea&Rasmus – innan Afrika

Safari och Zanzibar från 15. 600 kr/person med 3 dagars safari i Nyerere Nationalpark + 8 nätter på Zanzibar. Från 35.000 kr/person för 5 dagars safari i norra Tanzania – Serengeti och Ngorongoro samt 7 nätter på Zanzibar. Vi skräddarsyr er resa helt efter era önskemål och budget.

Äventyrsresor: Gorillavandring i Uganda, Vandring i regnskog i Udzungwa i södra Tanzania, bestigning av världens högsta fristående berg Kilimanjaro i Norra Tanzania och snorkling med valhajar på Mafia Island. Kontakta oss för mer information och priser.

Lyxig safari: Då rekommenderar vi världens lyxigaste tåg – Rovos Rail. En sagolik tur i ett spännande och fantastiskt landskap med förstklassig mat och service. Det finns allt ifrån korta turer på några dagar som går till flera platser i Sydafrika till deras längsta tur på 15 dagar som startar i Dar Es Salaam i Tanzania och avslutas i Kapstaden i Sydafrika. De flesta dagar på tåget ingår utflykter/aktiviteter.
Ett annat alternativ för er som vill lyxa till det är Flying Safaritill svåråtkomliga nationalparker i södra Tanzania. Lyxiga lodger, fantastisk mat och service, mängder av djur och naturupplevelser.  Kontakta oss för mer information och priser!

Fanjove Island: Ett riktigt barfotaparadis söder om Zanzibar. Ön är endast 1 km lång och 300 m bred. Väldigt privat och exklusivt och ni får gott om tid av att njuta av varandra och lugnet.

Manta Resort på Pemba Island. Även detta ett riktigt barfotaparadis. Njut av lugnet och varandra på en liten resort som erbjuder all inclusive med extra allt. Pemba Island är känt att ha det klaraste vattnet och sanden här är vit som snö. Bra dykning/snorkling, god mat, fantastisk service och mycket avskildhet. På Manta Resort finns även ett undervattensrum att boka för någon av era nätter där. En egen bungalow på vattnet med sovrummet precis över ett korallrev. Utanför fönstren finns alltid mängder av färggranna fiskar och koraller.

Kontakta oss med era idéer så skräddarsyr vi er drömresa tillsammans!

Ni kan också ge oss er budget, intressen mm så fixar vi  en hemlig resa. Det tycker vi är så roligt så vi ser till att ni får extra mycket upplevelser och en fantastisk resa ni aldrig glömmer.

Klicka här för mejl till info@afrikaresor.se eller ring 08-55922344

brudzanzi