/*ÅL*/ bad på Zanzibar, bad på Pemba Island, Mafia Island, dykning, snorkling, fiske

Zanzibar, Seychellerna och andra  paradisstränder i Indiska Oceanen

FANJOVE PRIVATE ISLAND 10% rabatt. Gäller hela året men vid bokning 1 feb – 20 april. Det verkliga ”barfotaparadiset”! läs mer under ”Information om Zanzibar, Pemba m fl badorter”

Badpaket: Zanzibar, Stone Town och Pemba

Zanzibar och Pemba är det perfekta paradiset för de som gillar snorkling och dykning eller att bara ligga i skuggan av en palm vid det azurblå vattnet och njuta. De orörda korallreven som omringar ön Pemba är ett undervattensparadis. Staden Stone Town erbjuder alltifrån marknader, god mat, smala gränder med små butiker, swahilikultur, slavmarknadens historia och mycket mer.

Läs mer

Information om badorter: Zanzibar, Pemba, Fanjove, Mafia, Mombasa


Här finns information
om hotell på Zanzibar, Seychellerna och andra paradisöar såsom Pemba, Mafia Island, Fanjove och fastlandets kust. Allt är säkrat  av oss. I 20 år har vi kvalitetssäkrat* öarna och hotellen. Klicka här för intresseanmälan eller frågorKlicka här för att få ett paketförslag med sol och bad.
Där Zanzibar ingår är detta hotell valt pga att det är i särklass prisvärt:

Default hotel on Zanzibar

Kiganja Retreat Zanzibar, litet,  småskaligt och familjärt med bra management. Ligger enbart 40 m från den milslånga stranden i Matemwe. Ön Mnemba ligger strax utanför, hit åker man gärna från hela ön för att snorkla/dyka. Flera bra alternativ finns förstås.
Läs mer

Seychellerna

Öriket Seychellerna är en egen stat Republiken Seychellerna 40 mil utanför Tanzanias/Kenyas kust, norr om Madagaskar.  Vill man kombinera med viltsafari så går det flyg ifrån Östafrika fyra dagar i veckan men varje dag ifrån och till Europa. De större granitöarna tar 90% av turisterna: Mahé, Praslin och La Digue. Just de öarna ligger ganska nära varandra i norr. Seychellerna är annars utbrett över Indiska Oceanen, avståndet mellan sydligaste och nordligaste ön är mer än 1200 km. Här finns allt för sol och baddyrkaren. Seychellerna är ett barefoot paradize med mer än 100 småskaliga öar.Läs mer