/*ÅL*/ skraddarsydda resor till Afrika, skräddarsydd safari för familjer eller grupper

Skräddarsydda upptäcktsresor i Afrika – Big Five, aktiv semester, bad men också kultur

Vi skräddarsyr ca 30% av våra resor. Det allra vanligaste är att ändra antal dagar på Zanzibar eller byta boendet där. Även safarin skräddarsys men så gott som alltid utgår man ifrån något av våra färdiga paket. De är för de flesta optimerade vad gäller antal dagar, vilt-safarins omfattning, boendena och val av nationalparker.  

För att det skall vara ekonomiskt försvarbart att skräddarsy bör man vara min fyra personer dvs så man fyller en safaribil och alltså är oberoende av andra.

Det allra vanligaste är att man lägger till något besök såsom i en masaj boma, noshörningsprojekt, boende med pool på slutet etc. Följande safari är de som mest lämpar sig att skräddarsy: (Ni hittar dem enklast längst ned på vår sida under resp. land)

Tanzania

 Kenya

Alla alternativen i Kenya har på ngt vis skräddarsytts.

Namibia

Här efterfrågas camping för de som vill ha skräddarsytt. Namibia erbjuder mkt lyxig sådan. Även klass på boendet har anpassats behoven. Det som ingår är 3+ stjärnigt. (Obs att boendena i Namibia håller mkt högre klass i genomsnitt än normalt.)

Uganda

Tillägg såsom andra nationalparker och gorillatrekking i Rwanda är vad vi erbjudit. En del vill ha en kort resa – ofta bara till gorillorna.

 

Så gott som alla turer kan vändas på om det skulle passa någons önskemål bättre.